Vertrouwenspersoon

Binnen onze school streven wij naar een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Desondanks kan het zo zijn dat leerlingen zich geïntimideerd voelen door gedrag van anderen binnen de school op het gebied van ongewenste omgangsvormen.

Om leerlingen en medewerkers van de school op te vangen die zich hierdoor niet prettig voelen, is er een contactpersoon vertrouwenszaken aangesteld bij wie zij terecht kunnen. Ook ouders kunnen hiermee contact opnemen. De contactpersoon praat er met de leerling over en bespreekt de stappen die genomen kunnen worden om het probleem aan te pakken en op te lossen.

De vertrouwenspersonen op het MLF zijn Sabine Verheugd (s.verheugd@mlf.asg.nl) en David Hoogenboom (d.hoogenboom@mlf.asg.nl)