Meld je aan voor de Miniconferentie KANTELEN in het VMO

Op 11 maart 2021 organiseren we de vierde editie van de conferentie “Kantelen in het VMO” waar we met docenten van alle montessorischolen willen delen hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan de nieuwe fundamenten van het montessorionderwijs van de toekomst.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die graag willen tentoonstellen wat zij doen in de klas of in de hele organisatie aan vernieuwend onderwijs. Heb je iets vernieuwends opgezet in jouw school?
Ben jij die pionier binnen je organisatie? Laat je horen en deel je ervaringen en opbrengsten met je montessori collega’s door het hele land!

Klik op: Ja ik wil wel een workshop geven!
Graag aangeven of je de workshop fysiek of digitaal wil/kan verzorgen

Kernelementen

De conferentie omvat drie kernelementen:

• Inspirerend leren van en met elkaar, delen van kennis en inzichten
  • Beweging/Transformatie van goede ideeën naar nieuw VMO-onderwijs
  • Ruimte creëren voor onderwijs waarbinnen iedereen (docent en leerling) zijn oneindig potentieel kan ontwikkelen.

Het doel is om met de VMO-scholen een kanteling tot stand te brengen waardoor we vorm geven aan
een plek waar het nieuwe montessorionderwijs kan ontstaan en worden opgebouwd.

WANNEER?
De mini-conferentie vindt plaats op 11 maart 2021 van 13.00 tot 18.00 uur.

WAAR?
Montessori Lyceum Flevoland

De kenniskring Kantelen is op zoek naar nieuwe leden. Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail naar peter@montessori.nl of neem direct contact op met de kenniskring
door te mailen naar b.breeuwer@mlf.asg.nl