Open huis

Tijdens het Open Huis ben je van harte welkom om onze school eens van binnen te bekijken. Maak kennis met onze docenten, laat je rondleiden door onze leerlingen en volg de proeflesjes in de lokalen. Ervaar zelf waarom het MLF een goede keuze is voor jou!

Open Huis dit jaar digitaal

Woensdag 1 februari 2023

16.00 – 19.00 uur

Uiteraard willen wij je, net als andere jaren, het liefst op school ontvangen om de docenten in het echt te spreken, medeleerlingen te ontmoeten en de sfeer te proeven. Helaas laat de situatie rondom corona dit nog niet toe. Om iedereen toch een goed beeld van onze bijzondere school te geven en onze docenten te ontmoeten hebben wij, samen met onze leerlingen, voor een alternatief programma gezorgd.

We hebben een Youtube livestream en kun je via Teams vragen stellen en lesjes volgen. Je kunt ook via onze Drive-through informatie ophalen en je kunt onze Open huis app downloaden en zo toch onze school leren kennen.

Drive-through

Tijdens het Open Huis ben je van harte welkom in onze feestelijke drive-through. Hier staat een aantal mensen klaar om je een pakketje met informatie en wat leuke gadgets te geven voor jouw start op onze school. Kom je ook langs?

Download de app

1. Download de Open Dag App uit de App store of Google Play.
  2. Open de app en typ Almere in het zoekvenster en klik op Zoeken.
  3. Klik vervolgens op Montessori Lyceum Flevoland en neem een digitaal kijkje in onze school. Je kunt verschillende video’s bekijken en ook online vragen stellen.

Heb je de Open Dag App al geïnstalleerd?Dan kun je ook deze QR code gebruiken om onze school te selecteren.
Heb je de Open Dag App al geïnstalleerd?
Dan kun je ook deze QR code gebruiken om onze school te selecteren.

Vragen stellen en lesjes volgen (via TEAMS)

De lesjes worden herhaald gegeven op:

16:45-17:00 uur

17:45-18:00 uur

18:45-19:00 uur

Vragen over Montessori-onderwijs? Volg deze link »

Vragen over de Ambonstraat? Arjan beantwoordt ze graag »

Vragen over de Campus? Lenneke (kwartiermaker) kan u alles vertellen »

Wil je een lesje volgen voor het vak biologie? Volg deze link »

Wil je een lesje volgen voor het vak Engels? Volg deze link »

Wil je een lesje volgen voor het vak wiskunde? Volg deze link »

Wil je een lesje volgen voor het vak mens & maatschappij?
Volg deze link »

Wil je een lesje volgen voor het vak Nederlands? Volg deze link »